Connect with us

Actual

Tânăr de 21 de ani prins drogat la volan, pe un drum comunal din județul Constanța

Published

on

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe DC 27, între localitățile Murfatlar și Siminoc, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test, au rezultat valori pozitive pentru opium, metamfetamină și canabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, informeaza IPJ Constanța.

foto cu rol ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement