Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Actual

Tânăr depistat drogat pe strada Baba Novac din Constanța

Published

on

droguri ipj

Astăzi, 4 ianuarie, în jurul orei 00.35, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au depistat, pe strada Baba Novac, o persoană cu un comportament suspect.

S-a procedat la legitimarea și identificarea acesteia, stabilindu-se că este vorba de un tânăr, de 22 de ani.

”În urma efectuării controlului corporal asupra acestuia au fost descoperite un recipient din plastic ce conținea o substanță suspectibilă a avea efecte psihoactive, un grinder și mai multe foițe folosite la confecționarea țigărilor.

În cauză, cercetările au fost preluate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions