Conecteaza-te cu noi

Actual

Tânăr fără permis, prins de polițiști după o scurtă urmărire în trafic

Published

on

În cursul nopții trecute,  polițiștii constănțeni au constatat o infracțiune la regimul rutier, între localitățile Topraisar și Mereni.

Era trecut de miezul nopții, mai exact în jurul orei 00.45, când polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa dinspre comuna Topraisar către Mereni.

Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat indicațiilor și a continuat deplasarea, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

”După aproximativ treizeci de metri, din autoturism au coborât patru tineri care au încercat să fugă, fiind prinși și identificați de polițiști. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul, un tânăr de 19 ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.”, a precizat Biroul de presă al IPJ Constanța.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions