Connect with us

Actual

Tânăra care a dispărut din satul Făclia a fost găsită de polițiști

Published

on

disparuta

Astăzi, 9 februarie, tânăra Tudor Elena Loredana, în vârstă de 27 de ani, dată dispărută de la domiciliu, a fost găsită de polițiștii constănțeni. Ea a fost identificată în municipiul Constanța și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Reamintim că dispariția ei a fost anunțată în data de 6 februarie a.c., ora 15.30, la Secția 6 Poliție Rurală Cernavodă.

Potrivit informării oficiale, la data de 6 februarie a.c., ora 15.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei Tudor Elena Loredana, de 27 de ani, din satul Făclia, comuna Saligny, județul Constanța.

”Aceasta a plecat în noaptea de 2/3 februarie de la domiciliu, în mod voluntar, fără a reveni până în prezent.

Tânăra TUDOR ELENA-LOREDANA are 1,60 m înălțime, 50 de kilograme, păr șaten, ochi verzi.
La data plecării, tânăra purta geacă de fâș de culoare muștar, lungă, cu glugă, batic de culoare închisă, ghete de iarnă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.”, anunțau polițiștii IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!