Conecteaza-te cu noi

Societate

Tânăra Diana Popescu, absolventă a Facultății de Medicină din Constanța, a pierdut lupta cu cancerul

Published

on

diana popescu

În această seară, mama Dianei Popescu a anunțat cu durere că tânăra a pierdut lupta cu cancerul.

”Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!

Azi a chemat-o pe Diana, buna și frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică!

Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei.

Advertisement

DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM, DİANA MEA BUNĂ!”, a scris Popescu Liliana.

Și preotul Jean Ion a anunțat decesul tinerei.

”În această dimineață, Diana a părăsit această lume spre a se întâlni cu îngerii!

Vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit-o pe Diana în ultimele luni, financiar ori cu o rugăciune și Vă rog pe mai departe să o pomeniți la adormiți, făcându-i trecerea din această viață la veșnicie mai lină și mult mai ușoară!

Dumnezeu sa te ierte, Diana, să te așeze alături de Sfinții Săi iar pe noi toți să ne întărească!

Advertisement

Sincere condoleanțe, părinților îndurerați, familiei, colegilor și tuturor celor care ați cunoscut-o!

Trupul neînsuflețit se află în Turcia, urmând ca la început săptămânii viitoare să ajungă în țară!

Pentru cei care doriți să îi aduceți un ultim omagiu, vă voi anunta unde va fi depusă și când va avea loc înmormântarea!”

Diana avea doar 27 de ani, iar în anul 2021 a absolvit Facultatea de Medicină din Constanța. Nu a apucat să profeseze. În 2016, când  era în anul III de facultate, tânăra a aflat că are cancer. A urmat un tratament dur în Turcia, iar cancerul a intrat în remisie. În ciuda bolii, tânăra și-a continuat studiile și a devenit medic. Din păcate, sărbătorile de iarnă au prins-o în spital, cu o pneumonie extinsă și o pericardită, dependentă de oxigen. Spera că își va reveni ….

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions