Connect with us

Actual

Tânără din Mangalia, mușcată pe stradă de un câine. A fost transportată la spital

Published

on

În această dimineață, o tânără din Mangalia a fost mușcată pe stradă de un câine. Evenimentul s-a produs în jurul orei 5.30. Imediat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 1112, cu privire la acest lucru.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că animalul  se afla lângă femeie și avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat. În aceste condiții, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare.

Ulterior, femeia, de 23 de ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au prezentat lucrători de ecarisaj din cadrul Unității Teritorial Administrative Mangalia, care au ridicat câinele.

Advertisement

Totodată, în apropierea locului faptei, a mai fost identificat un alt câine, din aceeași rasă (este vorba despre doi câini din rasa Rottweiler), fiind tranchilizat și ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

În continuare, polițiști ai Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța. 

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement