Connect with us

Actual

Tânără din Ovidiu, dispărută de acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Published

on

tanara ovidiu disparuta

La data de 15 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei DERȘAMET AMIRA, de 20 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța.

La data de 13 martie a.c., aceasta a plecat în mod voluntar,  fără a reveni la domiciliu până în prezent.

Numita DERȘAMET AMIRA are 1,50-1,55 m înălțime, 40-45 de kilograme, constituție astenică, păr șaten, de lungime medie, ochi căprui și poartă ochelari de vedere.

La data plecării, aceasta purta geacă de lungime medie, de culoare crem, blugi albaștri sau negri, ghete de culoare mov.

”Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!