Connect with us

Actual

Tânără fără permis de conducere, depistată la volan de polițiștii din Năvodari

Published

on

Două tinere s-au ales cu dosar penal după ce un autoturism a fost oprit, noaptea trecută, de un echipaj al Poliției Năvodari. Șoferița, pentru că nu avea permis de conducere, iar proprietara – care era, de asemenea, în autoturism – pentru încredințarea mașinii unei persoane care nu deține permis de conducere.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

”La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 3.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o femeie, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada D25 din orașul Năvodari fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, pe locul pasagerului a fost identificată o femeie, de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pasagera i-ar fi încredințat autoturismul persoanei depistate la volan, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși ar fi cunoscut faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere pentru acel vehicul.”, au precizat reprezentanții poliției.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!