Actual

Tânărul care a murit în urma accidentului de la Valu lui Traian este fiu de poliţist (Video)

apr. 11, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu o oră, v-am informat despre accidentul care a avut loc în această după amiază la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian. Ştiţi déjà că un tânăr de 27 de ani a fost declarat decedat, iar alte două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa. Se pare că acest eveniment rutier deosebit de grav s-a produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între autoturismele care circulau pe acest traseu aglomerat.

Maşina tânărului care şi-a pierdut viaţa – un Opel – a fost aruncată pe contrasens, iar impactul a fost violent. Şocul a fost foarte mare pentru poliţiştii care au ajuns la faţa locului şi, ulterior producerii accidentului au aflat că tânărul care şi-a pierdut viaţa este fiu de poliţist.  Tatăl lui lucrează la postul de poliţie din Târguşor.

Circulaţia între Constanţa şi Valu lui Traian a fost foarte dificilă. Minute în şir drumul a fost blocat iar apoi s-a circulat cu foarte mare dificultate.

Accident rutier teribil la ieşirea din Constanţa! Sunt trei victime iar drumul spre Valu lui Traian e blocat

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!