Connect with us

Actual

Târgul de Crăciun de la Delfinariu și-a deschis porțile

Published

on

De astăzi este deschis oficial, în perioada 21 – 23 decembrie 2021, Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!”, în cadrul căruia puteți găsi o expoziție de produse hand made realizate de elevii Centrelor de Educație Incluzivă din județ, precum și de copiii aflați în grija Direcției Generale de Asistența Socială și Protecția Copilului Constanța. Accesul este gratuit și veți putea urmări concerte de colinde, precum și antrenamentele delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. La deschidere au participat, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cei doi vicepreședinți, Stelian Gima și Petre Enciu, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă, precum și consilierul județean, Gianina Topolov.

„Acest târg, practic, pune în valoare munca, îndemânarea şi creativitatea copiilor noștri, precum şi capacitatea profesorilor de a-i îndruma şi susţine pe micuţi. Toate aceste minunate creații, pe care astăzi le-ați adus în fața noastră, ne emoționează și ne arată cât de importante sunt pentru noi, datinile, obiceiurile și folclorul românesc. Îmi doresc ca prin intermediul acestui eveniment, să atragem atenţia asupra faptului că aceşti micuți sunt ai noștri și au nevoie de toată grija și sprijinul fiecăruia dintre noi. Solidaritatea trebuie să ne anime și să ne aducă pe toți laolaltă, astfel încât să devenim un exemplu pentru alții. În prag de sărbători, vă adresez sincerele mele mulțumiri pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ați realizat, și, îmi doresc ca împreună să le punem în valoare și să arătăm că și județul Constanța, merită să fie acolo unde îi este locul, în lumea artei și a tradițiilor românești! Vă urez tuturor sănătate și sărbători cu bine!”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

După ce au vizitat standurile și după o serie de colinde, vizitatorii au participat la o reprezentație a delfinilor.

Accesul la târg, organizat în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii este gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului, în fiecare zi a perioadei menționate. Reprezentațiile de la Delfinariu se vor desfășura la ora 15.00, intrarea fiind  de asemenea liberă, în condițiile legii privind normele de ocupare și distanțare fizică.

„În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța, la inițiativa domnului Președinte Mihai Lupu. Cu această deosebită ocazie secțiile Delfinariu și Microrezervație au acces gratuit pentru toate categoriile de vizitatori.În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța, la inițiativa președintelui Mihai Lupu. Cu această deosebită ocazie secțiile Delfinariu și Microrezervație au acces gratuit pentru toate categoriile de vizitatori.“, a spus Bîlbă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta