Connect with us

Politica

Tăriceanu, despre venirea lui Daraban în ALDE: “E ca în business: win / win”

Published

on

Călin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a efectuat vineți o vizita de lucru in județul Constanta. A avut intalniri pe teme educaționale la Universitatea “Ovidius”, a vizitat Portul Constanta si a declarat in cadrul unei conferințe de presa organizata la sediul partidului din Constanta ca acesta poate fi “legătura dintre Consranta – România si marile orașe europene, cu beneficii majore pentru economia țării noastre”.

Cu aceasta ocazie, liderul ALDE l-a felicitat pe proaspătul lider al filialei ALDE de la municipiul Constanta, Gabriel Daraban.

“Il felicit pe domnul Dagaban pentru alegerea facuta. Este ca in business: win / win. De altfel, munca depusă de Andrei Gerea (presedintele interimar al ALDE Constanta – filiala județeana Constanta – n.r.) in reconsolidarea organizației de la Constanta. Noi ne-am triplat scorul de la locale, Constanta are 16% si pentru acest fapt afirm ca munca depusă aici este una foarte buna”, a declarat liderul ALDE la Constanta.

Acestor vorbe, Gabriel Daraban a mulțumit scurt.

Advertisement

La rândul sau, noul lider ALDE Constanta, Gabriel Daraban, a informat ca e mult prea devreme pentru o discuție legată de o eventuala candidatura la Primăria Constanta.

“Trebuie sa demonstrez, sa arat ca putem face lucruri impreuna si apoi discutam despre candidați. La acest moment, este din timp sa vorbim. Ne organizam in interior, discutam, facem planuri pentru perioada urmatoare. Discutam cu oameni importanți si ne vom mari echipa”, a spus Daraban.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement