Conecteaza-te cu noi

Anunturi/Licitatii

Tarife mici, de extrasezon, la Delfinariu și Acvariu

Published

on

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța rămâne una din cele mai atractive destinații de petrecere a timpului liber. Până pe data de 30 aprilie a.c., conducerea CMSN Constanța a decis păstrarea unui tarif comun de acces la Delfinariu, Microrezervație și Păsări Exotice, secții ale Complexului și este următorul: adulții plătesc 12 lei, elevii și studenții 3 lei, iar copiii până în vârsta de 7 ani au intrarea gratuită.

Pe cei interesați să își petreacă timp de calitate aici, îi informăm că la Delfinariu sunt două spectacole pe zi, de la ora 11.00 și de la ora 15.00. De aseemenea, dacă vreți să vizitați Acvariul, trebuie să știți că acesta este deschis între orele 9.30 și 16.30. În ceea ce privește tarifele, adulții trebuie să scoată din buzunare 8 lei, iar elevii și studenții 2 lei. La Planetariul, accesul se face cu plata unui bilet de numai 1 leu, dacă sunteți elevi sau studenți. De asemenea, la Planetariu adulții achită doar 4 lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions