Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Tatăl drogatului de la 2 Mai: “Vlad nu este atât de negru pe cât l-au făcut cei cu televiziunile. Acest copil a fost ca un trofeu”

Published

on

Mihai si Vlad Pascu

Mihai Pascu, tatăl drăgatului de la 2 Mai, a acordat un interviu controversat în care a vorbit despre fiul său. Printre declarațiile revoltătoare regăsim și faptul că susține că fiul său nu s-a drogat în noaptea accidentului rezultat cu moartea a doi tineri pe drumul care leaga stațiunile 2 Mai și Vama Veche.

În ciuda faptului că în mașină lui Vlad polițiștii au găsit droguri, tatăl tânărului susține că fiul său nu consumase deloc droguri în seară accidentului și că substanțele interzise care i-ar fi fost depistate în sânge ar fi provenit de la o… escapadă din Olanda.

Presa este vinovată

Mai mult, el susține că nu va ajuta pe nimeni dacă Vlad Pascu va sta zeci de ani în închisoare.

Advertisement
palaz

„Vlad nu este atât de negru pe cât l-au făcut cei cu televiziunile. Eu consider că au fost alte lucruri la mijloc.”, declară tatăl tânărului care a omorât două persoane. Ce înseamnă droguri? Pentru că toată lumea vorbește că a fost drogat…iată valorile drogurilor în seara aceea, atenție cei care pleacă în străinătate, asta a făcut în Olanda, cocaină. Acest copil a fost ca un trofeu, este un trofeu”, a spus tatăl lui Pascu, prezentând pe telefonul mobil datele cu analizele fiului.

În timpul interviului, Mihai Pascu l-a sunat și pe fiul său care a vorbit pentru prima dată de când s-a petrecut tragedia.

„Aș da orice să pot da timpul înapoi și să fac lucrurile cu totul diferit”, a spus drogatul de la 2 Mai.

Ascultați:

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions