Conecteaza-te cu noi

Politica

Taxe mărite, cu peste 20%, la Cumpăna!

Published

on

Liberalii din comuna Cumpăna sunt foarte nemulțumiți de votul asupra unui proiect de hotărâre care s-a discutat în urmă cu două zile. Potrivit președintelui organizației locale, Florin Imoșanu, veștile venite din partea Consiliului local la sfârșit de an sunt proaste. Printr-un comunicat de presă, el declară: ”Este cazul administrației locale a comunei Cumpăna care, în ședința Consiliului Local din data de 22 decembrie a.c., a propus mărirea taxei de habitat de la 5 RON la 7 RON de persoană pe lună, deși cetățenii acestei localități au unele dintre cele mai ridicate taxe din județul Constanța! Fără o justificare clară printr-un raport cu calcule financiare care să demonstreze necesitatea acestei majorări sau cuantumul ei, administrația publică locală a înaintat un raport scris în care a propus suma de 7 RON pe lună, după care a revenit și a propus, verbal, o mărire a taxei de habitat la 6,5 RON pe lună. Altfel spus, fiecare cetățean al comunei Cumpăna va fi obligat să plătească, începând cu anul 2017, 78 RON taxa de habitat, cu 20% mai mult decât în acest an. Consilierii locali social-democrați au votat în unanimitate această majorare a taxei de habitat la propunerea primarului PSD, Mariana Gâju. Consecvenți cu ceea ce am promis în campania electorală și sesizând bălbăiala administrației locale și nefundamentarea acestei majorări pe baze concrete, consilierii locali ai Partidului Național Liberal au votat împotriva creșterii taxei de habitat. Nu suntem de acord cu tactica adoptată de reprezentanții PSD din administrația comunei Cumpăna și considerăm că nu aceasta este soluția de adresare către cetățenii comunei Cumpăna. Organizația PNL Cumpăna urează tuturor locuitorilor comunei Cumpăna Sărbători Fericite și La Mulți Ani!” Rămâne de văzut dacă locuitorii comunei vor avea ceva de obiectat sau vor plăti, pur și simplu, taxele care le sunt impuse!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions