Connect with us

Administratie

Taxele și impozilele din comuna Tuzla, menținute la valorile anului trecut. Ce le transmite primarul Reșit Taner locuitorilor

Published

on

Taxele și impozitele din comuna constănțeană Tuzla rămân la cuantumul valorilor stabilite de Consiliul Local anul trecut. De asemenea, au fost mențiunute și facilitățile fiscale prevăzute de legislația în vigoare.

“Hotărârea Consiliului Local privind stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2022 a fost adoptată fără modificări substanțiale. Au fost menținute valorile anului anterior cu luarea în considerare a ratei inflației cum obligă dispozițiile codului fiscal. Prin actul adoptat au fost menținute și facilitățile fiscale prevăzute de lege, bonificații pentru plata integrală a taxelor și impozitelor în primul trimestru al anului. Hotărârea Consiliului Local nr. 77/2021 privind stabilirea taxelor și impozitelor locale, precum și a taxelor speciale pe anul 2022, poate fi consultată și pe site-ul primăriei”, transmite primarul Reșit Taner.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!