Actual

Telekom, probleme cu semnalul în mai multe județe. Defecțiunea ar putea dura… 72 de ore

mart. 05, 2018 Mihaela Tîrpan

Este haos printre abonații Telekom, Semnalul la rețeaua telefonică a picat de mai mult timp, în mai multe județe din țară.

Horia Constantinescu, inspectorul șef al OPC Constanța, anunță că reprezentanții companiei transmit că avaria nu va dura… 72 de ore, așa cum este prevăzut în convenții.

“Exista in acest moment o defectiune a echipamentelor Telekom, situatie care duce la imposibilitatea folosirii terminalelor acestei companii! Am luat legatura cu structura centrala a Telekom si ne-au asigurat ca, termenul de 72 de ore prevazut in conventii, nu va fi atins, defectiunea urmand a se solutiona mai rapid!”, informează[ Horia Constantinescu.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!