Conecteaza-te cu noi

Actual

Temperaturi de până la 35 de grade, în Dobrogea. Când vin ploile

Published

on

Meteorologii au anunțat că astăzi vremea se va menține călduroasă, caniculară în vestul Dobrogei. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pe arii extinse, pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 35 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 20 și 25 de grade. Vor fi condiții de ceață.

La ora 11.00, la stațiile meteo din județul Constanța se înregistrau următoarele temperaturi:

  • Adamclisi – 29,5 grade
  • Cernavodă – 30,8 grade
  • Constanța – 28 grade
  • Constanța Dig – 28,7 grade
  • Hârșova – 30,7 grade
  • Mangalia – 28,2 grade
  • Medgidia – 30,8 grade

Mâine vremea va fi în continuare călduroasă, izolat caniculară în vest. Disconfortul termic se va menține accentuat. Cerul va prezenta unele înnorări ziua, dar condițiile pentru averse vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 35 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 21 și 25 de grade.

Marți, 20 iulie, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi prezenta înnorări temporar accentuate și după-amiaza și noaptea, pe arii extinse vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. Vântul va sufla slab și moderat, în intensificare noaptea dar și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 32 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 19 și 24 de grade. Disconfortul termic se va menține ridicat.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions