Connect with us

Actual

Temperaturi foarte scăzute în toată ţara. Vezi câte grade erau la ora 9.00

Maria Ionescu

Publicat

la

Astăzi vremea pare frumoasă, cel puţin la Constanţa, unde e soare cu dinţi. Dar nu vă lăsaţi înşelaţi de aspectul plăcut, ci uitaţi-vă la termometre şi vedeţi câte grade indică.

Este foarte frig afară, deşi în interval de o oră temperaturile au crescut şi cu 3,4 grade, cum a fost cazul la Hârşova. Acolo au fost înregistrate -3,4 grade Celsius la ora 8.00, iar la ora 9.00 meteorologii de la ANM au informat că sunt 0 grade.

Iată ce temperaturi erau înregistrate la ora 9.00 de termometrele oficiale instalate în judeţul Constanţa.

Adamclisi -0,6 grade Celsius, Cernavodă  -0,6 grade, Constanţa +2,8 grade, Constanţa Dig +3,7 grade, Hârşova 0 grade, Mangalia -0,4 grade, Medgidia -1,7 grade.

La munte este foarte frig şi s-au înregistrat temperaturi de minus 9,2 grade, la Joseni.

Iată câteva temperaturi din ţară: cel mai cald este la Moldova Veche, unde sunt 4,1 grade Celsius. În mai multe zone ale ţării sunt temperaturi pozitive. Spre exemplu, sunt 1,9 grade Celsius la Gura Portiţei, 2,2 grade la Piteşti, 2,6 grade la Ploieşti şi 3 grade la Calafat.

Este foarte frig la Bucin, unde sunt -9 grade, la Odorheiul Secuiesc, -8,1 grade, la Vf. Omu, unde sunt -9,7 grade, la Topliţa, unde termometrele indică -7,9 grade sau la Sinaia, unde sunt -4,9 grade.

Foto: Salvamont Vlădeasa Cluj

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Actual

Incendiu puternic în Agigea. Două case ard cu flacără deschisă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a izbucnit un puternic incendiu la o casă din Agigea, situată pe strada Ion Bitzan. În scurt timp, acesta s-a extins la încă o locuință.

La ora actuală, intervin 12 pompieri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

”În momentul de față ard cu flacără deschisă două case. Din primele informații, nu sunt victime. Se lucrează pentru localizare.”, a precizat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier la intrarea în Agigea. O mașină a intrat sub un TIR

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în localitatea Agigea a avut loc un grav accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Un autoturism a intrat sub un TIR.

La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD B din cadrul Detașamentului Port. În autoturism a fost găsit un bărbat neîncarcerat, cu multiple traumatisme. Acesta a fost transportat la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Silviu Marian Șincan

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

OFICIAL! Prefectul Coșa, despre prelungirea carantinei în municipiul Constanța: “Șansele sunt foarte mari”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Carantina pentru municipiul Constanța expiră mâine, iar autoritățile analizează ÎNCĂ cifrele Direcției de Sănătate Publică.

Joi, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a anunțat că șansele ca perioada de carantină să fie prelungită în municipiul Constanța sunt foarte mari. Și asta pe fondul situației cazurilor active din municipiu și a creșterii numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus.

“DSP efectuează analiza de risc pe termenii pe care îi știm deja. Având în vedere faptul că suntem pe un platou, fără să se înregistreze o scădere,șansele sunt foarte mari să se prelungească”.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: