Conecteaza-te cu noi

Actual

Tentativă de omor într-un local din Tuzla. Un bărbat a fost înjunghiat și a ajuns în stare gravă la spital

Published

on

Ieri, 6 octombrie, a avut loc un scandal sângeros într-un local din Tuzla, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spitalul județean Constanța. Agresorul a fost reținut.

Potrivit Biroului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul G.C., acuzat pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor şi a unei infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 6 octombrie, în jurul orelor 18.30, pe terasa unui local public din comuna Tuzla a avut loc un conflict.

”În cursul unui conflict spontan, inculpatul l-ar fi înjunghiat cu lama unui briceag în regiunea abdominală stângă pe  M.C., astfel că i-a provocat leziuni corporale grave, vindecabile în 18-20 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie, prin caracterul penetrant al plăgii abdominale, cu consecinţa producerii de şoc hemoragic şi hemoperitoneu. Viaţa victimei a fost salvată, întrucât a fost transportată imediat cu ambulanţa la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale.”, au precizat reprezentanții Parchetului.

Advertisement

Astăzi, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Foto: Ilustrativ

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions