Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Actual

Terasa și restaurantul D’aqua Dolce din Mamaia, respectiv Constanța, cu lacătul pe ușă! Vezi ce amenzi au primit

Published

on

În cursul acestei după amiezi, inspectorii OPC Constanța, sub coordonarea comisarului șef Horia Constantinescu au efectuat controale la terasa și restaurantul D’aqua Dolce din Mamaia, respectiv Constanța. Ambele locații aparțin aceluiași administrator.

În fața inspectorilor, au fost făcute controale și au fost găsiți gândaci printre alimente, produse expirate, depozitare neconformă, proceduri nesigure – concret, s-a stabilit că cele două restaurante reprezintă un pericol real pentru sănătate.

Din acest motiv, la terasa din Mamaia s-a dat decizie de oprire temporară de prestări servicii, adică închiderea temporară a activității și o amendă de 15.000 de lei.

De asemenea, restaurantul din Constanța s-a ales cu oprire temporară a activității și cu o amendă de 10.000 de lei.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions