Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Termoficare Constanța sistează furnizarea apei calde consumatorilor de pe magistrala 2. Vezi lista punctelor termice

Published

on

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale motiv pentru care nu se poate furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 44, PT 45, PT 46, PT 48, PT 50, PT 51, PT 52, PT 53, PT 130, PT 131, PT 132, PT 134, PT 135, PT 136, PT 137, PT 163, PT 165, PT 169, PT 170, PT 171, PT 174, PT 176, PT 177, PT 178, PT 211, PT 248, PT 272 până în cursul zilei de 22 iunie.

”După finalizarea lucrărilor de către constructor, se va începe umplerea magistralei de transport M2, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L., după care vom efectua manevrele de reluare a furnizării apei calde de consum la toate punctele termice afectate de această oprire.”, au precizat reprezentanții societății de termoficare.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
Pe site-ul societății www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

”Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări.
Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.”, au subliniat reprezentanții societății de termoficare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions