Connect with us

Societate

Tinerele handbaliste de la CSO Ovidiu au pierdut meciul cu CSS Galați

Published

on

Ieri, 12 aprilie, cu începere de la ora 16.30, tinerele handbaliste de la CSO Ovidiu au avut meci în deplasare, la Galați, unde au întâlnit echipa CSS. Lotul antrenat de Cristina Rusali a fost alcătuit din 16 fete, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani. Deși nu mai aveau nici o șansă de a se califica la turneul final, handbalistele au dat tot ce au putut, însă au pierdut la o diferență de 5 goluri. Rezultatul meciului a fost 30-25.

Precizăm că junioarele III de la CSO Ovidiu s-au calificat în Grupa Valoare 1 a Campionatului Național de handbal, care a debutat pe 12 martie a.c.. Din această grupă mai fac parte ACS Lucian Bute Galați, HC Omer Constanța, LPS Suceava, CSS Bacău, CSS Galați. Primele două clasate obțin calificarea la Turneul Final Valoare 1.

Din păcate, handbalistele de la CSO Ovidiu au pierdut șansa de calificare.

Fetele sunt antrenate de Cristina Rusali (fostă Strungaru). Ea a declarat pentru ziarul Ordinea:

”Meciul a fost fără miză, iar evoluția noastră nu a fost tot timpul exactă. Noi nu mai aveam nici o șansă de calificare. Suntem singura echipă mică din această competiție, în sensul că reprezentăm orașul Ovidiu și jucăm împotriva unor echipe consacrate la nivel de juniori din orașe mari, Suceava, Galați, Bacău, Constanța. Iar Ovidiu este un nume mai puțin cunoscut în comparație cu aceste orașe mari.”, a spus Cristina Rusali.

Reamintim faptul că antrenoarea Cristina Rusali – fostă Strungaru – a jucat ani de zile handbal la cel mai înalt nivel.

Este important de menționat efortul considerabil al Primăriei Ovidiu dat fiind faptul că echipa de handbal joacă într-un Campionat național.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!