Connect with us

Actual

Tineri amendați! Desenau cu grafitti un zid de lângă poarta 1 a portului Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de ieri, polițiștii  din cadrul Directiei Generale Poliția Locală  Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că 3 persoane desenau cu grafitti pe zidul din parcarea publică aflată în apropierea  Porții nr. 1 de acces în incinta Portului Constanța.

Patrula de poliție locală care s-a deplasat la fața locului a identificat trei tineri, unul major și doi minori, din municipiul Constanta, care aveau asupra lor tuburi de tip spray, culori alb/negru. Băieții au fost amendați cu 200 de lei.

”De asemenea, reprezentanții legali ai celor doi minori au fost invitați la o dată ulterioară la sediul instituției  pentru clarificarea situației de fapt și prevenirea unor situatii similare pe viitor. Facem mențiunea că în această săptămână au mai fost identificati 5 tineri care desenau cu grafitti pe clădiri din municipiul Constanța.”, precizează Biroul de presă al Poliției Locale Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: