Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Titlul național la Rally Raid se decide la Constanța. Vezi când are loc concursul

Published

on

Pentru al doilea an consecutiv, titlul în Campionatul Național de Rally Raid se decide la malul Mării Negre. Aproape o sută de concurenți din România, dar și din străinătate, și-au anunțat prezența pentru a se întrece în perioada 14-16 octombrie la clasele moto, auto, SSV și QUAD în cadrul celei de-a noua ediții organizată de Asociația 4V Rally Raid la Constanța. Și pentru că întrecerea este deschisă tuturor pasionaților de sporturi cu motor, concursul se va desfășura pe trei categorii: profesioniști, promo și discovery.

De departe, cea mai captivantă luptă pentru clasamentul general se va duce la profesioniști, acolo unde titlul se va decide între Ferenc Fodor și Ionuț Florea, ambii de la clasa moto, și echipajul compus din Călin Cămărășan și Bogdan Luha, de la clasa SSV. De altfel, ultimii doi sunt și campionii en-titre care au terminat pe primul loc la Constanța în urmă cu un an, tot după o luptă foarte strânsă. Înaintea ultimei runde a Campionatului Național de Rally Raid, aceștia sunt despărțiți de doar 5 puncte în fruntea ierarhiei, lider fiind Ferenc Fodor, cu 48 de puncte.

Devenită deja o competiție cu renume internațional în primul rând datorită organizării la standarde  la cea mai înaltă calitate, dar și a traseelor pe care le propune județul Constanța, 4V Rally Raid România atrage și prin varietatea de vehicule care participă în competiție. La categoria auto concurează mașini 4×4 care sunt special echipate pentru a cuceri trasee cu teren accidentat, în timp ce la categoria SSV (Side by Side Vehicle) sunt încadrate vehicule de dimensiuni mici, special create pentru teren greu. Echipajele Auto și SSV sunt formate din pilot și copilot. La categoriile moto și QUAD se concurează pe motociclete și ATV-uri conduse de o singură persoană.

”Proiectul „4V Rally Raid România“ este organizat de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța din fonduri nerambursabile. Valoarea totală a proiectului este de 222.100 de lei.”, au precizat reprezentanții echipei 4V Rally Raid România.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions