Connect with us

Politica

Tomac, dezvăluire halucinantă în urma unei discuții cu cancelarul Austriei. Vezi ce a spus!

Published

on

Europarlamentarul PMP Egugen Tomac, a făcut o dezvăluire halucinantă din culisele votului Austriei împotriva României. Tomac a spus că, într-o conversație cu cancelarul Austriei, acesta i-a spus că țara sa pune semnul egal între refugiații de război din Ucraina și migranți. Tomac arată faptul că, Austria, deși decontează bani de la Uniunea Europeană pentru a primi refugiații de război, îi consideră pe aceștia imigranți.

„Câteva lucruri care trebuie spuse

La întâlnirea pe care am avut-o cu Cancelarul Nehammer, acesta a pus, în mod intenționat, semnul egal între migranți și refugiații de război din Ucraina. Este evident că mulți dintre oamenii care au fugit din calea războiului nu au avut date complete și, sigur, unii au trecut granița prin România. Însă, în mod evident, este un argument fals. 

Prin România au trecut peste 3 milioane de refugiați și aproximativ 100 de mii au decis sa rămână în țara noastră. Dar să nu uităm că în România, la fel ca în Austria, cazarea și masa pentru refugiații de război este decontată din bugetul Uniunii Europeană.

Refugiații de război sunt un pericol doar pentru fanii lui Putin.“, a scris Tomac pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta