Connect with us

Politica

Tomac și-a depus demisa din funcția de președinte al PMP

Published

on

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat în urmă cu câteva momente că demisionează de la șefia partidului ca urmare a rezultatelor slabe de la alegeri parlamentare, în urma cărora formațiunea sa nu a reușit să intre în Parlament. Locul său de la șefia PMP a fost preluat de Marius Pașcan.

Eugent Tomac a declarat că își asumă rezultatele slabe de la aceste alegeri.

”Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor români care în condiții de criză de sănătate s-au prezentat la vot. Vreau să le mulțumesc din suflet celor care au votat pentru PMP, știm că pentru dumneavoastră a însemnat enorm acest gest pe care l-ați făcut. Considerăm că în democrație este absolut esențial să privim cu realism spre realitate. Am avut județe în care am obținut scoruri extraordinar de bune, în altele scoruri mai puțin bune. În mod clar am obținut un rezultat bun, în condițiile date. Ne-am fi dorit să fie mult mai mare. Sigur că politica este un joc de echipă și trebuie să o privim cu maximă seriozitate. Din ultimele rezultate rezultă că avem un scor de 4.94 și pentru că PMP a avut membri în toate secțiile de vot din țară, iar acolo unde avem zero voturi sau avem colegi care nu se regăsesc, deși au votat cu PMP am formulat contestații, avem peste 1900 de contestații. În același timp suntem perfect conștienți de evoluția rezultatului. Nu punem sub semnul întrebării aceste alegeri, dar ne dorim ca toate aceste contestații să fie analizate cu maximă seriozitate.

Am avut o ședință lungă cu colegii din PMP și pentru că sunt conștient că ne doream cu toții un rezultat mai bun, am luat decizia de a-i anunța pe colegii mei că îmi asum acest rezultat. Prin urmare, pentru că-mi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP și colegul meu Marius Pașcan va prelua interimatul. În cel mai scurt timp vom organiza un Congres.”, a spus Eugen Tomac, citat de stiripesurse.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta