Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Trafic intens pe Autostrada Soarelui. Ce măsuri iau polițiștii în zona podului de la Fetești

Published

on

coada statie taxare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 București – Constanța, pe sensul de mers către litoral, în zona localității Fetești, județul Ialomița, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Începând cu ora 9:15, pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, cât timp va fi necesar, polițiștii vor proceda la oprirea circulației pe sensul către București, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanța, în vederea fluidizării traficului.

”Având în vedere că se va circula în condiții de aglomerație pe durata zilei în zona lucrărilor, recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine la schimbarea benzii, semnalizând din timp această intenție și să mărească distanţa de siguranță dintre autovehicule, adoptând o conduită preventivă!”, precizează reprezentanții Centrului INFOTRAFIC.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions