Connect with us

Stiri

Trafic restricționat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța

Published

on

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 30 ianuarie, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Nicolae Iorga nr. 23 (zona Bisericii Sfântul Gheorghe) din municipiul Constanța, echipele RAJA sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de str. Bucovinei și Chiliei, precum și pe str. Romană, porțiunea cuprinsă de str. Nicolae Bălcescu și Nicolae Iorga, în intervalul orar 8.30 – 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zonele afectate să poată fi redate circulației cât mai rapid.”, au precizat reprezentnții Biroului de comunicare.

Comments

comments