Conecteaza-te cu noi

Societate

Trageri cu muniție de război ziua și noaptea, în poligonul Babadag. Ce restricții sunt în zonă

Published

on

trageri babadag

În luna decembrie, în poligonul Babadag se vor desfășura exerciții militare. Vor avea loc trageri cu muniție de război atât ziua cât și noaptea. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor exerciții, se recomandă folosirea ca alternativă de circulație între localitățile Babadag și Sălcioara următoarea rută: Babadag – DN22  – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ222 – Sălcioara și retur.

Iată comunicatul oficial al unității militare 02025 Babadag:

”În perioadele 5.12.2022 – 9.12.2022/ 12.12.2022 – 16.12.2022 – între orele 8.00 – 23.59, în poligonul Babadag situat între localitățile Enisala și Sălcioara, pe DJ222, se execută trageri cu muniție de război ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag. Circulația pe DJ222 între localitățile Enisala și Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele, pentru descongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Babadag la numerele de telefon: 0240/562805.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioadele și la intervalele orare mai sus menționate, se recomandă folosirea ca alternativă de circulație între localitățile Babadag și Sălcioara ruta: BABADAG – DN 22 – localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ222 – localitatea SĂLCIOARA (și retur). Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus pot duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.”

Advertisement

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions