Conecteaza-te cu noi

Politica

Traian Băsescu: “În momentul de față, conducătorul jocului politic este PSD”

Published

on

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți seară, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, referindu-se la votul privind învestirea Guvernului Cîțu, că social-democrații sunt cei care fac jocul politic.

”În locul PSD eu aș învesti guvernul Cîțu. În momentul de față, conducătorul jocului politic este PSD. Ei vor decide în sediul central care e pasul următor. Personal cred că nu vor susține ideea de anticipate până la capăt chiar dacă aparent ar fi tentați să o facă. (…) În locul PSD eu aș învesti guvernul Cîțu ca să am de ce să-l dau jos peste două săptămâni. (…) Mi se pare perioada asta de instabilitate într-un moment extrem de prost. Mai sunt câteva luni până la alegerile la termen. Vă rog să vă dați seama ce înseamnă forța României de a negocia într-un moment dificil la Bruxelles, nu numai din punct de vedere al României, ci în care liderii UE nu reușesc să aibă un acord pentru contribuția la bugetul Uniunii pentru perioada 2021-2027. (…) Am văzut prea multe ca să îmi spuneți cum e privit un guvern interimar. După părerea mea este un moment nefericit să creezi artificial condiții pentru lipsă de stabilitate pentru că nu este o necesitate politică, a fost o ambiție politică”, declarat Traian Băsescu.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți, că social-democrații vor vota împotriva Guvernului Cîțu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions