Connect with us

Societate

Traseu deviat pentru mai multe linii CT BUS

Published

on

ctbus

CT BUS anunță publicul călător că autobuzele liniilor 43M, 101, 43C , 100M și 100C circulă pe traseu deviat, pe sensul spre Gara CFR: bd. Ferdinand – bd. 1 Decembrie. Concret, autobuzele ocolesc parcul de la Gară.

De asemenea, autobuzele liniilor 2-43 ,5-40 și 5B circulă spre Gara CFR pe traseul: bd. Ferdinand – bd. 1 Decembrie – bd 1 Mai și retur.

Devierea survine ca urmare a lucrărilor de asfaltare pe porțiunea delimitată de bd. 1 Decembrie și str. Theodor Burada.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement