Conecteaza-te cu noi

Actual

Trei bărbați au ajuns în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă. Vezi ce infracțiuni au comis

Published

on

Polițiștii IPJ Constanța au pus în aplicare patru mandate. Trei bărbați au fost conduși și încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă, iar un tânăr a ajuns în Centrul Educativ de la Târgu Ocna.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 29 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 35 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 1 lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Unitatea Teritorială de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 18 ani, față de care Judecătoria Constanța a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an și 9 luni pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Advertisement

Bărbatul a fost condus în Centrul Educativ Târgu Ocna.

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Galați a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 60 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions