Conecteaza-te cu noi

Actual

Trei bărbați și o femeie din județul Constanța au ajuns în spatele gratiilor

Published

on

Trei bărbați și o femeie din județul Constanța au ajuns în spatele gratiilor.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Tot ieri, 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat o femeie, de 29 de ani, pe numele căreia Curtea de Apel București a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 2 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Advertisement

Și femeia a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

De asemenea, polițiștii Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Tot ieri, 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 56 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Advertisement

La ora actuală, în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă se află 1.015 persoane private de libertate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions