Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Trei bărbați și o femeie, prinși băuți la volan! Toți au ajuns la spital

Published

on

Știm cu toții cum a fost vremea în ultimele zile și câte coduri au fost emise. Chiar și acum ne aflăm sub un cod galben ceea ce ar presupune mare atenție la volan. Este adevărat că mulți s-au conformat și fie au preferat să circule cu autobuzele, fie cu taximetrele. Dar au fost și șoferi care nu au renunțat la plăcerea de a conduce chiar dacă știau că vor ajunge într-un loc în care se va bea. În decurs de trei zile, polițiștii au descoperit pe străzile județului Constanța patru persoane care au condus sub influența băuturilor alcoolice. Iată cum au stat lucrurile:  La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Stejarului, din localitatea Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat o tânără, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânăra în cauză a fost transportată la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Izvor, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii, din municipiu Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions