Actual

Trei cutremure într-o singură zi! Ultimul a fost de trei grade pe scara Richter

iul. 12, 2018 Maria Ionescu

Aproape zilnic se produc cutremure mai mici sau ceva mai mari în țara noastră. Astăzi s-au înregistrat trei, două în județul Buzău și unul îm Vrancea. Primul dintre ele a avut loc puțin după miezul nopții. A fost ușor, de numai 2,4 grade pe scara Richter. Pe la 4 și 5 minute, a mai avut loc unul, de această dată în județul Vrancea. Acesta a fost un pic mai puternic – a avut 2,7 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur de azi s-a produs la ora 20.51, în județul Buzău, la adâncimea de 132 km. Acesta a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter. Potrivit INFP, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (20km), Covasna (42km), Întorsura Buzăului (47km), Mizil (54km), Târgu Secuiesc (57km).

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!