Connect with us

Actual

Trei mașini, implicate într-un accident rutier la ieșirea din orașul Ovidiu

Published

on

accident ovidiu

Un accident rutier între 3 autoturisme s-a produs în cursul acestei dimineți, în jurul orei 6.20, în județul Constanța.

Din primele informații, evenimentul a avut loc la ieșirea din orașul Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu. Au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de intervenție, respectiv: descarcerarea, autospeciala de stingere cu apă și spumă, Smurd B, Smurd C și o ambulanță Saj.

Potrivit Oanei Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța, la locul accidentului au fost găsite 6 persoane conștiente, cooperante, care au refuzat transportul la spital. Au fost asigurate măsuri PSI.

Știre în curs de actualizare.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!