Conecteaza-te cu noi

Actual

Trei tineri au furat oi dintr-o fermă din județul Constanța. Tot ei au spart și un magazin

Published

on

Trei tineri din județul Constanța sunt cercetați pentru furt calificat.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat 3 tineri de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei.

”Astfel, în noaptea de 17/18 februarie a.c., cei 3 ar fi sustras țigarete și băuturi alcoolice, dintr-o societate comercială din satul Dobromir Deal.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au reținut în sarcina acestora comiterea infracțiunii de furt calificat, mai exact, în noaptea de 12/13 februarie a.c., cei 3 tineri ar fi sustras 12 ovine, dintr-o fermă din comuna Dobromir –  satul Pădureni.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Advertisement

Cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions