Connect with us

Actual

Trei tineri din județul Constanța, prinși la volan fără permis de conducere. S-au ales cu dosar penal

Published

on

În cursul zilei de ieri, 21 februarie, în mai puțin de o oră, polițiștii din județul Constanța au surprins la volan treu bărbați care conduceau fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 224, dinspre Medgidia către localitatea Tortoman, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un tânăr, de 17 ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din muncipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!