Conecteaza-te cu noi

Actual

Trenul Arad – Mangalia, întârziere de 230 de minute! Vezi explicația CFR Călători

Published

on

Călătorii care au plecat duminică seara, 14 august, cu trenul de la Arad spre litoral au avut parte de sute de minute întârziere. Cauza o reprezintă vremea nefavorabilă precum și o avarie.

”Ca urmare a disfuncționalităților apărute din cauza vremii nefavorabile în circulația feroviară în ziua de 14 august, trenul IRN 1922 a plecat cu întârziere din stația Arad către Mangalia.”, precizează compania de transport.

CFR Călători explică cauzele care au dus la o întârziere de peste trei ore a trenului care venea spre litoral.

”Pe parcursul călătoriei în Copacioasa – Pojogeni ca urmare a lovirii rezervorului principal de un corp strain pe calea ferată s-a produs o pierdere de aer la acesta ceea ce a generat oprirea trenului. Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, mecanicul a solicitat locomotivă de ajutor. Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul a înregistrat o întârziere suplimentară de 100 de minute și a plecat cu o locomotivă de ajutor acumulând în total o întârziere de 230 de min.”, a precizat compania.

Advertisement

CFR Călători a dispus un dosar de cercetare pentru a se depista cauzele obiective și subiective care au generat întârzierea totală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions