Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Trenurile dintre Medgidia și Tulcea, ANULATE în perioada 21–25 noiembrie

Published

on

WE

Trenurile de călători de pe relația Medgidia – Tulcea și retur sunt anulate în perioada 21 – 25 noiembrie. Transbordarea călătorilor se va face cu mijloace auto.

Măsura a fost luată la solicitarea Diviziei Linii din cadrul SRCF Constanța în vederea efectuării lucrărilor de înlocuire a aparatului de cale nr.1 din stația Nicolae Bălcescu.

Astfel:

  • în perioada 21 -24 noiembrie trenul R8652 SE ANULEAZA pe distanta Medgidia – Tulcea Oraș
  • în perioada 21 – 25 noiembrie  trenul R8654 SE ANULEAZA pe distanta Tulcea Oraș – Medgidia
  • în perioada 22 – 25  noiembrie trenul R8650 SE ANULEAZA pe distanta Tulcea Oraț – Medgidia.

La compunerea trenului R8021 menţiunile referitoare la atașarea grupei de Tulcea se vor anula în aceasta perioada.

  • în perioada 21 – 25 noiembrie trenul R8653 SE ANULEAZA pe distanta Medgidia – Tulcea Oraș.

La compunerea trenului R8206 menţiunile referitoare la detașarea grupei de Tulcea se vor radia în aceasta perioada.

SRCF Constanța stabilește programul de circulație a mijloacelor auto pe distanța Medgidia – Tulcea Oraș și retur asigurate de către executantul lucrări pentru preluarea călătorilor

Reamintim că în data de 17 octombrie, a fost semnat contractul pentru executarea de „Lucrări de consolidare a liniei de garare MApN, din stația CF Nicolae Bălcescu, ce deservește UM 01837“, cu SC ConstructING SRL. Lucrările presupun înlocuirea schimbătorului de cale existent nr. 1 – Ramificație Mihail Kogălniceanu și se execută pe infrastructura feroviară publică gestionată de Sucursala Reginală CF Constanța, respectiv pe linia curentă 812 Medgidia – Tulcea, pe raza de activitate a Secției L2 Medgidia.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions