Connect with us

Administratie

Tribunalul Constanța a AMÂNAT pronunțarea în procesul în care s-a cerut anularea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară

Published

on

Judecătorii Tribunalului Constanța au AMÂNAT din nou pronunțarea în procesul în care Parohia Sfântul Nicolae Vechi, Parohia Sfântul Anton de Padova, dar și mai multe persoane care locuiesc în Zona Peninsulară a Constanței au solicitat instanței să anuleze Regulamentul pentru Zona Peninsulă.

„17.03.2023   Amână pronunţarea Amână pronunţarea în cauză la data de 31.03.2023. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 17.03.2023.“, se arată în minuta instanței.

Amintim că, judecătorii Curții de Apel Constanța a decis, în luna aprilie a anului trecut, definitiv, ca Regulamentul impus de Primărie pentru Zona Peninsulară să rămână suspendat. Astfel, judecătorii au menținut decizia Tribunalului Constanța luată la mijlocul lunii decembrie 2021 și au respins recursul Primăriei. În acest fel, Primăria este nevoietă să țină acoperite în continuare semnele de circulație care interziceau accesul în Peninsulă, iar barierele să fie ridicate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta