Conecteaza-te cu noi

Actual

Trimiși în judecată pentru folosirea de valută falsă

Published

on

La data de 21 iulie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate,a inculpaților C.A.C., T.A.A., M. D.-Ș., I.A.A., pentru săvârşirea infracțiunilor de punere în circulaţie de valori falsificate în formă continuata.

În concret, în sarcina inculpaţilors-au reţinut următoarele:
În perioada februarie-martie 2022, inculpații C.A.-C. și T. A.-A. au primit de la inculpatul I. A.-A. suma de 750 euro (15 buc.), în bancnote din cupiură de 50 euro contrafăcute, pe care să le folosească pentru a achiziționa droguri pentru consum și, cunoscând caracterul fals al acestora, cei doi împreună cu inculpatul M. D.-Ș. le-au pus în circulație pe raza jud. Constanța.
La data de 05.03.2022, în jurul orei 6:10, în timp ce efectua o cursă în regim taxi cu autoturismul condus de numitul G. G., pe ruta municipiul Constanța – Năvodari, inculpatul C. A.-C. l-a indus în eroare pe acesta, achitând contravaloarea cursei cu o bancnotă de 50 de euro, contrafăcută, primind în schimb de la conducătorul autoturismului suma de 140 lei, reprezentând diferența dintre contravaloarea cursei și valoarea celor 50 de euro, cauzând un prejudiciu total de 250 lei.
La data de 21.03.2022, în jurul orei 2:00, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri aparținând S.C. E. H. S.R.L., situată în orașul Năvodari, jud. Constanța, inculpatul C. A.-C. a indus-o în eroare pe numita S. M.-I., angajată a societății, primind de la aceasta suma de 1.000 lei, reprezentând contravaloarea a cinci bancnote din cupiura de 50 euro, contrafăcute, pe care i le-a înmânat succesiv, prejudiciul fiind recuperat integral.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions