Actual

Trupul jurnalistului Andrei Gheorghe va fi INCINERAT sâmbătă

mart. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Familia lui Andrei Gheorghe a anunţat detaliile funeraliilor realizatorului de radio şi televiziune. Astfel, aşa cum a dorit, acesta va fi incinerat.

Petruţa, fosta soţie a lui Andrei, a oferit informaţii legate de funeralii. Aceasta a transmis că dorința jurnalistului va fi respectată, va fi incinerat sâmbătă. Până atunci, trupul neînsufleţit al acestuia va rămâne la IML.

Trupul său nu va fi depus nicăieri pentru ca apropiaţii sau oamenii simpli care l-au apreciat să îşi ia rămas bun, aceasta fiind o altă dorinţă a lui Andrei Gheorghe, după cum tot fosta soția a informat. În schimb, o fotografie a lui va fi însă expusă la Mobius Gallery.

De asemenea, fosta soţie a lui Andrei spune că a vorbit cu el duminică, la telefon, l-a căutat luni, dar cum nu a răspuns la mai multe apeluri. Atunci a luat decizia de a-l suna pe îngrijitor, l-a rugat să meargă să vadă ce se întâmplă. Acesta a găsit corpul fără viaţă al omului de radio şi tv, în baie. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul.

Poliţia a deschis, în acest caz, un dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe a murit luni seară fiind găsit mort în locuința sa din Voluntari. El a avea 56 de ani. Omul de radio a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia.

Andrei Gheorghe era un om credincios, în ciuda aparențelor. El dezvăluia într-un interviu ce îi cerea lui Dumnezeu.

„Sunt un sceptic, sunt aici de atâta amar de vreme, nu m-ai prins niciodată contrazicându-mă. Zic multe despre mine, dar niciodată altele. Sunt acelaşi. Nu suport proştii, reacţionez repede, mă rog la Dumnezeu să mă scape de mânie şi de furie, care mă mănâncă pe dinăuntru, să-mi dea înţelepciune. Ăsta sunt. Şi dacă îţi sunt prieten, nu sunt dur, arogant, din contră sunt calin şi pupăcios”, declara Andrei Gheorghe în 2016, într-un interviu.

Citiți și:

A murit Andrei Gheorghe. Poliția va deschide un dosar de moarte suspectă!

Comments

comments