Connect with us

Actual

Trupul neînsuflețit al unui bărbat, găsit în dereaua de la marginea localității Săcele

Published

on

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost dat dispărut în urmă cu o săptămână. Este vorba despre Burdun Valer, care locuia în comuna Săcele. Din nefericire, astăzi a fost găsit decedat.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că, în dereaua care trece pe la marginea localității Săcele, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 62 de ani.

În urma examinării s-a stabilit faptul că acesta nu prezintă urme vizibile de violență, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Precizăm că, în cursul serii trecute, o femeie a postat următorul anunț pe pagina de facebook:

”Mă adresez tuturor locuitorilor Comunei Sacele, haideți sa ne mobilizăm și să pornim în căutarea consăteanului nostru Burdun Valer.

Să nu rămânem indiferenți și să dăm o mâna de ajutor, vă aștept în număr cât mai mare mâine, 29 Ianuarie 2023 ora 12 în centru .

Totul se face cu oameni și prin oameni, haideți să fim mai buni.

Multumesc! Vă rog să distribuiți să ne strângem în număr cât mai mare.”, a scris A.G.V. pe pagina sa de facebook.

burdun valer

burdun valer

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!