Politica

Turcescu: Prezența mea ca deputat la Constanța a început să deranjeze niște băieți deștepți

nov. 22, 2017 Mihaela Tîrpan

În cursul nopţii trecute, 21.11.2017, sediul Partidului Mişcarea Populară, Organizaţia Constanţa, a fost vandalizat. Potrivit unui comunicat remis redacției de către Biroul de presă al PMP Constanța, unul dintre geamurile clădirii a fost spart, iar la faţa locului s-a găsit o sticlă. “Cel mai probabil, autorul a vrut să transmită un mesaj de intimidare. O astfel de acţiune denotă faptul că PMP şi conducerea este incomodă pentru adversari, iar faptele nu trădează decât slăbiciune. În consecinţă, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a sesizat organele abilitate, printr-un apel telefonic la 112, iar o echipă a poliţiei s-a deplasat la faţa locului”, se arată în documentul de presă.

Acțiunea nu a fost trecută cu vederea nici de parlamentarul constănțean al Partidului Mișcarea Populară, Robert Turcescu. Acesta a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia transmite că prezența ca deputat la Constanța a început să “deranjeze niște băieți deștepți”.

“Mi s-a transmis acum ceva vreme, asa, subtil, ca prezenta mea ca deputat la Constanta a inceput sa deranjeze niste “baieti destepti” de la nivel central si local. Nu le prea convine unora ca ma intereseaza ce se intimpla cu banul public, cum e cheltuit, ca sint prea vocal… Asa ca azi au dat cu piatra. La propriu. De fapt, pare-se ca a fost o sticla pe care au aruncat-o in geamul biroului parlamentar de pe Blvd. Mamaia 213. Politia constanteana zice ca ancheteaza cazul, dar nu-mi fac iluzii ca vor afla ceva. Nu ma tem. Asa ca voi continua sa lupt pentru constanteni!”, este mesajul transmis de deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu.

La rândul său, liderul PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, își linișește colegul de partid spunându-i că nu el este ținta, ci doar… victimă colaterală.

“Robert, stai liniștit! Nu ai probleme cu nimeni la Constanța. Nu ești ținta. Aici esti doar victima colaterală. Cineva încearcă să mă intimidare și să-mi transmită mesaje prin interlopi, probabil. Deci, e o ZDREANȚĂ!”, îi transmite Palaz lui Turcescu.

Comments

comments