Actual

Turistul dispărut de la Costinești a fost găsit VIU, în zona Belona din Eforie

iul. 11, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi vă informam despre faptul că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita. Bărbatul venise la mare împreună cu soția, fiica și nepoata și, până să aibă posibilitatea de a se caza, au ieșit la plimbare pe faleză. Acolo bărbatul a spus familiei că pleacă la toaletă dar nu a mai revenit.

Au trecut două zile de la dispariția lui și căutările au fost demarate. Din fericire, cu succes: în urmă cu puțină vreme bărbatul a fost găsit de o patrulă din cadrul Poliției Eforie în Eforie Nord, în zona hotelului Belona. La ora actuală, este audiat de către polițiști, care încearcă să stabilească din ce cauză a plecat de la Costinești și dacă a fost sau nu victima vreunei infracțiuni.

Așa cum spuneam și mai devreme, omul nu vorbește limba română, așa că polișitilor le va fi dificil să lege o conversație cu el. Dar să nu uităm că pe litoral au venit și polițiști din întreaga țară, așa că este posibil ca vreunul dintre ei să se înțeleagă în limba maghiară cu turistul rătăcit.

Cert este că omul se află la audieri, va fi asistat de un translator și ulterior, încredințat familiei.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!