Connect with us

Actual

Turistul dispărut de la Costinești a fost găsit VIU, în zona Belona din Eforie

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi vă informam despre faptul că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita. Bărbatul venise la mare împreună cu soția, fiica și nepoata și, până să aibă posibilitatea de a se caza, au ieșit la plimbare pe faleză. Acolo bărbatul a spus familiei că pleacă la toaletă dar nu a mai revenit.

Au trecut două zile de la dispariția lui și căutările au fost demarate. Din fericire, cu succes: în urmă cu puțină vreme bărbatul a fost găsit de o patrulă din cadrul Poliției Eforie în Eforie Nord, în zona hotelului Belona. La ora actuală, este audiat de către polițiști, care încearcă să stabilească din ce cauză a plecat de la Costinești și dacă a fost sau nu victima vreunei infracțiuni.

Așa cum spuneam și mai devreme, omul nu vorbește limba română, așa că polișitilor le va fi dificil să lege o conversație cu el. Dar să nu uităm că pe litoral au venit și polițiști din întreaga țară, așa că este posibil ca vreunul dintre ei să se înțeleagă în limba maghiară cu turistul rătăcit.

Cert este că omul se află la audieri, va fi asistat de un translator și ulterior, încredințat familiei.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident rutier în Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în orașul Ovidiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere pentru a acorda primul ajutor și a stabili cum anume s-a produs acest eveniment.

Au găsit un pacient pieton conștient, stabil, cu traumatism cranian minor, care a refuzat  transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: SAJ Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu în municipiul Constanța! O vârstnică a ajuns la spital

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, o persoană a anunțat autoritățile că pe strada Steluței din Constanța a izbucnit un incendiu. Tot apelantul a precizat că este posibil să fie o persoană în interior. Omul a spus că iese fum din apartament și că el știe că acolo locuiește o bătrână cu probleme de sănătate.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Port și o ambulanță SAJ pentru a acorda primul ajutor.

Ajunși la fața locului, au găsit o vârtsnică de aproximativ 74 de ani, care uitase o oală pe foc. Pompierii au găsit-o pe femeie căzută pe jos și au predat-o rapid echipajului de la Ambulanță deoarece era intoxicată cu fum.

Foto: Ilustrativ

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe drumul spre Hârșova! Un bărbat a fost rănit

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a avut loc un eveniment rutier pe drumul spre Hârșova.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 16:44, un bărbat, în vârstă de 33 ani, a condus un autoturism, pe DC 63 şi ajungând la intersecţie cu DN 2A, a efectuat viraj la stânga către Hârşova, moment în care a fost lovit la partea din spate de un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care circula pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat, în vârstă de 70 ani, pasager pe locul dreapta faţă în primul autoturism.

Update: Tânărul de 22 de ani care a intrat în plin în mașina din față, fără nici o urmă de frânare, rula cu aproximativ 160 km/oră. Potrivit martorilor, șoferul nu are prea multă experiență.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: