Conecteaza-te cu noi

Politica

Țuțuianu îl contestă pe Stroe? Fostul președinte al CJC vrea să candideze pentru șefia PSD Constanța

Published

on

Deputatul social-democrat Horia-Marius Țuțuianu a declarat la Antena 3 Constanța, în emisiunea „Administrație și Politică“, că Organizația Județeană Constanța a PSD are nevoie de un restart.

„Are nevoie de o echipă nouă, o echipă tânără, cu viziune, pragmatică și obiectivă, care să recâștige alegerile în Constanța în 2024, pentru că timpul ne-a demonstrat că ceea ce s-a întâmplat în 2020 a fost o greșeală pentru constănțeni, pentru că se vede ceea ce se întâmplă.“, a spus Țuțuianu.

Parlamentarul constănțean, fost președinte al Consiliului Județean, a afirmat că în 2020, PSD a pierdut alegerile pe bandă rulantă și, de aceea, este nevoie de un suflu nou la Organizația Județeană Constanța a PSD.

Întrebat de moderatoare dacă se gândește să candideze la șefia filialei, Horia Țuțuianu a afirmat că această întrebare îi este adresată de multe persoane și că se gândește din ce în ce mai serios de a candida la funcția de președinte al Organizației Județene Constanța a PSD.

Advertisement

„Vă spun sincer că încep să mă gândesc din ce în ce mai serios de a candida la funcția de președinte al Organizației Județene Constanța a PSD, dar bineînțeles într-o echipă sănătoasă și de viitor cu oameni tineri, pregătiți și care își doresc să dezvolte acest oraș și județ“, a punctat Țuțuianu.

Întrebat de cine va candida la funcția de primar al orașului Constanța, deputatul a spus că Organizația Județeană are foarte mulți pregătiți, care au lucrat în administrația publică locală și care știu ce au de făcut.

„Dar mai e până în 2024, însă mă voi gândi cu mare atenție și seriozitate de a mă înscrie și în această cursă electorală“, a mai spus Țuțuianu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions