Conecteaza-te cu noi

Administratie

Tuzla. Începe asfaltarea străzilor unde au fost deja introduse conductele de gaze

Published

on

După ce au fost finalizate lucrările de introducere a conductelor de distribuție a gazelor naturale în comuna Tuzla, din 18 iulie a.c. încep lucrările de aducere a tuturor acestor străzi la starea inițială, conform contractului în derulare.

Anunțul a fost făcut de primarul comunei Tuzla, Reșit Taner. Edilul a anunțat că începe asfaltarea străzilor și i-a rugat pe cetățeni să nu își parcheze mașinile pe partea carosabilă.

“Marți, 18 iulie începem lucrările de reparații pe tronsonul de drum aferent străzii Costinești, între strada Farului și sensul giratoriu. Pentru a nu îngreuna desfășurarea activității, vă rugăm să nu lăsați autoturismele pe carosabil”, a transmite primarul Taner.

foto cu rol ilustrativ arhivă Ordinea.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions