Conecteaza-te cu noi

Administratie

Tuzla. Taxele și impozitele pot fi plătite la un click distanță

Published

on

Cetățenii din comuna Tuzla își pot plăti taxele și impozitele, din luna septembrie, din fața calculatorului. La un click distanță este, poate, cea mai la îndemână variantă pentru toți cei cărora programul de lucru nu le permite să ajungă la sediul instituției. Astfel, pe ghișeul.ro cetățenii din comuna Tuzla își pot achita taxele și impozitele.

“Stimați cetățeni,
Începând cu luna septembrie ne găsiți și pe ghișeul.ro
De acum puteți achita taxele, impozitele și amenzile mai ușor, direct pe site.
În cazul în care cunoașteți cuantumul sumei pe care o aveți de achitat aveți opțiunea de a face plata fără autentificare, în caz contrar este necesară crearea unui cont în care veți regăsi toate informațiile necesare realizării plății.
Vă așteptăm și pe ghișeul.ro!”, este mesajul primarului Reșit Taner pentru locuitorii din Tuzla.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions