Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Tuzla. Un bărbat de 78 de ani a provocat un accident, după ce i s-a făcut rău la volan

Published

on

Astăzi, 26 martie, a avut loc un accident rutier în Tuzla. Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe Șoseaua Costinești din localitate, unde un autoturism a intrat într-o mașină parcată. Din primele informații se știa că în urma evenimentului a rezultat o victimă neîncarcerată.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B 2 de la stația Tuzla și o ambulanță Saj C2.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, victima acestui accident a fost un bărbat în vârstă de 78 de ani, căruia i s-a făcut rău la volan.

”Este posibil ca șoferul să fi făcut un accident vascular. Acesta a fost transportat la spitalul județean Constanța.”,a precizat dr. Tatarici.

Advertisement
palaz

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions